• slide1
  DE TONNENBOER
  UW TONNENSPECIALIST
  GEEL

  Alle denkbare vaten
  tonnen en containers
  Contact 0496 40 17 40

Onze diensten

PRODUCTEN

PRODUCTEN

Op zoek naar vaten, tonnen of IBC-containers? De Tonnenboer is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte vaten, tonnen en IBC- of pvc-containers. We hebben gegarandeerd de ton of het vat dat u nodig heeft!
IBC CONTAINERS

IBC CONTAINERS

Met IBC-containers, IBC-tanken of IBC-vaten kunt u echt alle kanten op: ze lenen zich perfect voor doeleinden als waterton, ideaal voor drinkwater voor dieren, regenton, waterbak, drinkbak, container, ton, mazoutton, mazouttank, mazoutvat, petrolvat, tank, vat, watertank, olievat, ballast, contragewicht en zoveel meer.
TONNEN EN VATEN

TONNEN EN VATEN

Tonnen en vaten Op zoek naar de juiste tonnen of vaten? De Tonnenboer in Geel, Antwerpen, heeft alle tonnen en vaten aan een bodemprijs. Vergezeld van 25 jaar ervaring kunnen we u op weg helpen naar de beste keuze. We verkopen zowel nieuwe als tweedehands tonnen en vaten.

Dé vaten-, tonnen- en IBC-containerspecialist

Heeft u vaten, tonnen of IBC-containers nodig?  De Tonnenboer in Geel heeft alle soorten vaten, tonnen of IBC-containers.

Zowel particulieren als kmo’s kunnen bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte vaten en tonnen aan onklopbare prijzen.  

Onze producten

De naam van ons bedrijf zegt het al: bij De Tonnenboer draait alles rond tonnen, vaten en IBC-containers. Niet alleen nieuwe vaten en tonnen vindt u bij ons, maar ook gebruikte tonnen en vaten voorzien wij voor u aan interessante prijzen. Bent u voor uw florerende bedrijf of kmo op zoek naar vaten, tonnen of containers? De Tonnenboer is uw ideale partner!  

IBC-containers

De Tonnenboer heeft een overweldigend aanbod van multifunctionele IBC-containers die u kunt gebruiken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe container of een tweedehands exemplaar, voor 600L of voor 1000L, doorzichtig of anti-algen, … Ook voor IBC-kooien en koppelingen kunt u bij ons terecht. U hoort het: bij De Tonnenboer uit Geel vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. 

Tonnen en vaten

De Tonnenboer kan u helpen aan tonnen en vaten in alle uitvoeringen en formaten, zoals nieuwe en tweedehands blauwe vaten en curtec vaten om levensmiddelen en voeding makkelijk te kunnen bewaren. Wij garanderen steeds onklopbare prijzen en een feilloze service, want uw tevredenheid is ons hoogste goed.

EERST EVEN BELLEN VOOR JE KOMT ANDERS KUN JE VOOR EEN GESLOTEN DEUR KOMEN TE STAAN.

GSM  :   0032496 40 17 40

Onze catalogus

Onze troeven

 1. Groot aanbod

  Enorme keuze aan vaten, tonnen en IBC-containers

 2. Nieuw of 2dehands

  Nieuwe en gebruikte vaten en tonnen, pvc- of IBC-containers

 3. Professioneel

  Professioneel advies

 4. Prijs - kwaliteit

  Onklopbare prijzen

 5. Accessoires -

  Ruim assortiment aan accessoires en koppelstukken

De Tonnenboer is de vaten- en tonnenspecialist van de provincie Antwerpen en omstreken. Nieuwsgierig naar ons assortiment tonnen, vaten en IBC-containers? Kom langs in Geel.

Contact 0496 40 17 40