Nieuwsgierig naar ons assortiment tonnen, vaten en IBC-containers? Neem dan snel contact op met de Tonnenboer.


Contact 0496 40 17 40

Tonnen en vaten

Bent u op zoek naar erg specifieke tonnen of vaten? De Tonnenboer in Geel heeft alle tonnen en vaten aan de meest concurrentiële prijzen. 

Dankzij onze 25 jaar aan ervaring bouwden we heel wat kennis en expertise op waardoor we u moeiteloos op weg kunnen helpen naar de beste keuze. Mogen de tonnen of vaten die u zoekt, ook tweedehands zijn? Mooi! Ook ons aanbod van occassies is ruim én steeds in perfecte conditie. 

Blauwe vaten

Wilt u graag de voeding van uw dieren netjes bewaren? Of bent u van plan om in de toekomst bier te brouwen? Onze blauwe vaten kunnen werkelijk voor allerlei doeleinden gebruikt worden. We verkopen kleine en grote blauwe vaten van 10L, 30L, 60L, 120L, 125L, 200L en 220L, en al onze exemplaren zijn voorzien van een deksel en een klemband. Ook voor opengezaagde vaten of vaten met twee stoppen kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust om de prijzen van uw gewenste blauwe vaten met ons te bespreken! 


EERST EVEN BELLEN VOOR JE KOMT ANDERS KUN JE VOOR EEN GESLOTEN DEUR KOMEN TE STAAN.

GSM  :  0032496 40 17 40

Curtec vaten

Onze curtec vaten zijn de ideale oplossing om levensmiddelen of voeding veilig in te bewaren. Curtec is dan ook toonbeeld van kwaliteit, duurzaamheid en multi-inzetbaarheid. We hebben curtec vaten in diverse maten, met een inhoud van 6L, 15L, 34L, 55L, 64L of 110L.