Nieuwsgierig naar ons assortiment tonnen, vaten en IBC-containers? Neem dan snel contact op met de Tonnenboer.


Contact 0496 40 17 40

IBC-containers

Met IBC-containers, IBC-tanken of IBC-vaten kunt u echt alle kanten op. 

Ze lenen zich perfect als waterton, ze zijn ideaal om drinkwater voor dieren te stockeren, om als regenton, waterbak of drinkbak te dienen, of gewoon om te gebruiken als container, als (mazout)ton, (mazout)tank, (mazout)vat, petrolvat, watertank, olievat, ballast, contragewicht en zoveel meer. De mogelijkheden van onze IBC-containers, IBC-tanken en IBC-vaten zijn met andere woorden eindeloos.

Bovendien beslist u zelf of u gaat voor een IBC-container van 600 liter of van 1000 liter. We beschikken over nieuwe en tweedehands IBC-containers, en over doorzichtige en anti-algen exemplaren in een melkwitte, blauwe of zwarte kleur. Onze IBC-containers worden doorgaans door onze klanten zelf afgehaald. 

IBC-kooien

Heeft u thuis een stapel hout, dakplaten of dakpannen liggen die u graag netjes wilt opslaan? Onze IBC-kooien of kratten zijn ideaal om te gebruiken als opslagruimte. U zult gauw de vruchten plukken van een ordelijke (woon)ruimte, garage of tuin dankzij onze praktische IBC-kooien en kratten. 

Koppelingen

Verder bieden we ook een rijkelijk assortiment van koppelingen voor al uw IBC-containers. Zo hebben we alle toebehoren in huis om verschillende IBC-tanks vlot en lekvrij aan elkaar te koppelen. Uiteraard bieden we u met plezier professioneel advies zodat we samen tot een waterdichte oplossing voor uw vraag of probleem kunnen komen.


EERST EVEN BELLEN VOOR JE KOMT ANDERS KUN JE VOOR EEN GESLOTEN DEUR KOMEN TE STAAN.

GSM  :  0032496 40 17 40

IBC Containers van 1000 L

Koppelingen

We bieden ook een rijkelijk assortiment aan koppelingen voor al uw IBC-containers. Zo hebben we het perfecte toebehoren om verschillende IBC-tanks vlot en lekvrij aan mekaar te koppelen. Uiteraard bieden we u hierin met plezier professioneel advies voor een waterdichte oplossing.